Pečený zubáč s citrónom
Hľadáte ľahké a zdravé jedlo? Práve ste ho našli. Pečený zubáč je pripravený za pár minút a pritom vám pošteklí chuťové poháriky.
Ingrediencie:

3 - 4 filety zubáča
4 pretlačené strúčiky cesnaku
1 ČL strúhaného zázvoru
¼ ČL soli a korenia
¼ ČL čili vločiek
1 citrón
55 ml olivového oleja

Ako na to?

Predhrejte rúru na 200 °C
Vymastite pekáč troškou oleja
Vložte ryby do pekáča
Všetky ostatné ingrediencie (okrem ryby) dajte do osobitnej misky a vzniknutou zmesou následne potrite filetky zubáča
Nakrájajte citrón na plátky a poukladajte ich na rybu
Pečte 15 minút
Po 8 minútach v rúre rybu polejte zvyškom zmesi
Servírujte s čerstvou petržlenovou vňaťou
Pretože na čerstvosti nám záleží, môžu byť niektoré zobrazené produkty v prevádzkach Billa niekedy dočasne nedostupné.